PREZENTARE FIRMA

Brosura Prezentare.pdf

Apasa pe icon-ul alaturat pentru a descarca brosura de prezentare.

OFERTE PERSONALIZATE


Avem preturi accesibile la toata gama de servicii. Te invitam sa ne contactezi si te vei convinge!

ARTICOLE DIN BLOG...

VIEW ALL

DERATIZARE

Oferim servicii complete de dezinfectie, dezinsectie si deratizare, pentru orice fel de spatiu, fie ca este vorba de cladiri rezidentiale, comerciale sau industriale. Va garantam gasirea solutiilor optime care sa va scape definitiv de problemele legate de insecte si rozatoare.

Folosim cele mai recente tehnologii si produse inovatoare pentru a va proteja casa si afacerea, iar planurile noastre de lucru sunt adaptate fiecarui caz in parte, in functie de nevoile specifice. Echipa cu care lucram este alcatuita din oameni calificati in domeniu, cu vasta experienta si cu mult simt de raspundere in indeplinirea acestor sarcini.

Contactati-ne si noi vom lua masurile care va vor scapa definitiv de acest pericol real atat din punct de vedere al sanatatii cat si din punct de vedere economic.

DEZINFECTIE

Oferim avantajele unui mediu curat si igienizat prin masuri de dezinfectie impotriva microorganismelor ce pot declansa diferite boli la om. Pentru a va asigura protectie completa impotriva germenilor patogeni care conduc la raspandirea unor boli infectioase sau parazitare sunt necesare actiuni riguroase de combatere si prevenire.

Venim in sprijinul dumneavoastra cu lucrari de dezinfectie realizate de un personal instruit sa se adapteze unor exigente variate. Specialistii nostri au in vedere aplicarea corecta a tehnicilor de lucru la standarde calitative inalte.

DEZINSECTIE

Utilizarea acestor servicii de dezinsectie deriva in primul rand din nevoia de a ne proteja sanatatea si pentru a ne asigura un anumit confort. Dupa cum stim, multe boli sunt transmise prin intermediul insectelor. Dintre aceste maladii putem mentiona febra galbena, malaria sau meningita.

Produsele pe care le utilizam sunt un rezultat al combinarii chimiei cu biologia, ceea ce le confera calitatea de pastrare a unui mediu ecologic. Toate substantele sunt avizate de Ministerul Sanatatii, prin urmare aveti garantia ca ele nu vor da nastere la efecte negative asupra sanatatii oamenilor. Mai mult chiar, ele sunt perfect inofensive pentru animalele dumneavoastra de companie sau cele domestice.

TOP Call Now Button