BROSURA DE PREZENTARE

PREZENTARE FIRMA.pdf

Apasa aici pentru a descarca brosura de prezentare.

CE SPUN CLIENTII?

CINE SUNTEM ?

Suntem o firma specializata in prestarea serviciilor de dezinsectie, dezinfectie si deratizare. O companie tanara, in plina dezvoltare, scopul nostru fiind acela de a oferi clientilor nostri servicii de cea mai buna calitate la preturi rezonabile.

Punem accent pe cunoasterea si intelegerea nevoilor clientilor, pe care le gestionam cu grija si responsabilitate. Astfel, acordam importanta egala fiecarei lucrari, dispunem de personal calificat, de logistica necesara desfasurarii activitatii si de substante avizate de Ministerul Sanatatii.

Serviciile D & B TrioClean vizeaza interventii rapide pentru combaterea daunatorilor. Au efecte optime si remanente in timp pentru daunatori comuni de depozite, hale, magazine, spatii comerciale, gradinite, scoli, bar restaurante, fastfood-uri etc. Oferim servicii complete de dezinsectie si deratizare dar si de dezinsectie dezinfectie sau dezinfectie deratizare.

CALITATE LA SUPERLATIV

Pentru ca timpul este unul dintre cele mai importante elemente atunci cand vine vorba despre deratizare compania noastra,  intervine in numai 3 ore de la apelul telefonic. Rapiditatea este una dintre calitatile noastre forte, iar astfel reusim sa ne diferentiem pe piata.

Calitatea serviciilor noastre este data in primul rand de promptitudinea cu care raspundem la cerintele clientilor nostri, iar in functie de detaliile primite de la beneficiari reusim sa oferim cele mai bune solutii, adaptate pentru fiecare caz in parte. De-a lungul anilor ne-am confruntat bineinteles cu diferite cazuri si am reusit sa invatam din experienta.

Unele dintre acestea au fost usoare, altele, evident, mai complicate, insa niciodata nu am refuzat sa ne implicam pentru ca am stiut intotdeauna ca putem sa gasim cele mai eficiente solutii si astfel sa scapam benficiarii de situatiile neplacute in care se aflau, atunci cand acestia constatau ca sunt invadati de soareci sau sobolani.

TOP Call Now Button